Skip links

Voor opdrachtgevers

De beste zorgprofessionals voor uw organisatie.
Bent u opzoek naar bekwame en geschikte zorgprofessionals? Is er een tekort aan zorgprofessionals binnen uw organisatie? Stop met zoeken: SNV Zorg biedt de oplossing! Bij SNV zorg bieden we voor zorgpartners professionele en gekwalificeerde zorgprofessionals. Voor een structurele aanvulling op uw capaciteit of voor het bieden van vervanging bij bijvoorbeeld zwangerschapsverlof, ziekte van personeel of onverwachte drukte, is SNV zorg de juiste partner op het gebied van zorgbemiddeling.
Maatwerk
Voor elke specifieke casus/situatie zoekt SNV zorg naar de juiste zorgprofessional voor uw organisatie. Aan de hand van uw wensen benutten wij ons netwerk en matchen wij de juiste zorgprofessionals die beschikken over de juiste kwaliteiten.
Onze zorgprofessionals
Wij vinden het belangrijk om onze medewerkers goed te kennen en om samen te bepalen waar ze hun talenten het beste in kunnen zetten. Wij ontzorgen onze zorgprofessionals zoveel mogelijk, zodat zij zich kunnen richten om waar het echt om draait: het leveren van kwalitatief goede zorg. Doordat wij in de selectiefase uitgebreid de tijd nemen om persoonlijk kennis te maken met de zorgprofessional kunnen wij de juiste zorgprofessional aan uw organisatie en bijbehorende zorgvraag matchen.

Gekwalificeerde zorgprofessionals

24/7 beschikbaar

Eerlijke tarieven

Maatwerk

Deze website maakt gebruik van cookies om uw webervaring te verbeteren.